دسته بندی: دسته‌بندی نشده 11-11-1401

روش تهیه نان با آرد های جو “به مالت”

تحقیقات نشان داده که نان جو از نظر بهداشتی و سلامتی دارای ارزش بالایی است و به همین دلیل مورد توجه قرار گرفته است.نان جو حدود دو برابر نان گندم دارای فیبر است. تقریبا در هر ۱۰۰ گرم نان جو چهار گرم فیبر وجود دارد. نان جو به دلیل داشتن فیبر بالا برای بیماران مبتلا به دیابت مفید است و می‌توانند بخش زیادی از فیبر لازم برای رژیم غذایی روزانه خود را از این طریق تامین کنند.

خواص نان جو سبوس دار

تحقیقات نشان داده که نان جو از نظر بهداشتی و سلامتی  دارای ارزش بالایی است و به همین دلیل مورد توجه قرار گرفته است.

نان جو حدود دو برابر نان گندم دارای فیبر است. تقریبا در هر ۱۰۰ گرم نان جو چهار گرم فیبر وجود دارد. نان جو به دلیل داشتن فیبر بالا برای بیماران مبتلا به دیابت مفید است و می‌توانند بخش زیادی از فیبر لازم برای رژیم غذایی روزانه خود را از این طریق تامین کنند.

طرز تهیه نان جو

نان جو یکی از انواع نان های خوشمزه و سالم است که برای افراد دارای رژیم غذایی خاص بسیار مناسب می باشد:

مواد لازم برای تهیه نان جو: آب ۱۲۰ گرم، شیر۱۰۰ گرم،شکر ۵ گرم، نمک ۶ گرم، آرد گندم ۲۳۰ گرم، آرد جو ۱۰۰ گرم، خمیر مایه ۴ گرم، کره ۲۵ گرم

مواد لازم تاپینگ : شیر به مقدار کافی، آب به مقدار کافی، کنجدبه مقدار کافی، شوید خشک به مقدار کافی،زیره سبز به مقدار کافی، جو پرک به مقدار کافی

مرحله اول

برای تهیه نان جو خوشمزه در ابتدای کار آرد گندم را به همراه آرد جو درون یک کاسه مناسب ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس نمک را به همراه خمیر مایه و شکر به کاسه اضافه کرده و با قاشق ترجیحاً چوبی هم می زنیم.

مرحله دوم

حالا شیر را به کاسه اضافه کرده و مجددا با قاشق چوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس آب را کنترل شده به کاسه اضافه کرده و با لیسک هم می‌ زنیم تا خمیری نرم و یکدست درون کاسه حاصل شود.

مرحله سوم

در ادامه کره نرم شده را به کاسه اضافه کرده و خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه با دست به خوبی ورز می دهیم تا کره به خورد خمیر برود و خمیر به تست پنجره برسد. زمانی که خمیری یکدست حاصل شد، آنرا درون کاسه قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا روی کاسه را با سلفون پوشانده، سپس اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن ۲ تا ۳ برابر شود. پس از گذشت این زمان خمیر را روی سطح کار گذاشته و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

حالا هر قسمت را چانه می گیریم و مجدداً روی آنها را با سلفون می پوشانیم تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند. پس از گذشت این زمان هر چانه را روی کاغذ نسوز گذاشته و با دست یا وردنه باز می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه روی خمیرها را با پیتزا بر به دلخواه طرح می زنیم، سپس با مقداری شیر رومال کرده و با آب اسپری می کنیم. حالا مقداری شوید خشک، زیره سبز و جو پرک روی خمیرها ریخته و مجددا روی آنها را با سلفون می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه می دهیم خمیرها به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط برای بار سوم استراحت کنند تا حجیم شوند. در این فاصله فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود.

مرحله هشتم

پس از اتمام استراحت سوم خمیر آنرا درون سینی فر گذاشته و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس یک کاسه آب جوش طبقه زیرین فر می گذاریم. حالا اجازه می دهیم نان جو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد.

مرحله نهم

پس از گذشت این مدت، زمانی که روی نان ها طلایی شد، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم نان ها کاملاً خنک شوند. در نهایت نان ها را می توانید درون کیسه فریزر در دمای محیط نگهداری کنید. نوش جان.

برچسب ها :

نظرات